LINTEUM


Linteum-mallistolla tuetaan kestävää kehitystä. Mallistossa käytetyt materiaalit on valittu siten, että ne ovat kaikki maatuvia. Napit, ompelulangat, väliliinat ym. ovat kaikki ympäristömyötäisen ajattelun tuloksia. Osalla materiaaleista on Ökötex-ympäristömerkki.


Jokaiseen malliin on valittu kangasvaihtoehto, jossa malli ja kangas on sopusoinnussa keskenään. Kaikille malleille on haettu myös muita materiaalivaihtoehtoja väriehdotuksineen. Kankaan valinnalla, yksityiskohtien määrällä ja käsin kirjotuilla osuuksilla on luonnollisesti merkitystä tuotteen hinnoitteluun. 


Paratiisipuvut ovat sopusoinnussa kulttuuristen ja ekologisten arvojen kanssa. Puvut ovat osa kulttuuriperintöämme ja ne jakavat eurooppalaisen arvomaailman. Pukujen valmistuksessa ja materiaalivalinnoissa näkyy osaamisen traditio ja hyvä laatu.


Lue lisää

Kankaat ja mallit


Malliston kankaat ovat luonnonkuituja, kuten pellavaa, silkkiä, puuvillaa, ramia, villaa tai näiden sekoitteita, ja muuntokuituja, esimerkiksi viskoosia. Malleja on kaikkiaan kahdeksantoista, ja niitä on sekä miehille että naisille.

Linteum-logo
Kaksiosaisen pellavaisen puvun yksityiskohta. Sidoskuvioinen keeppi, jonka reunaa kiertää pellavapitsi.
Linteum-kokoelman Paratiisipuku pehmeää pellavaa. Mahdollista tilata myös puuvillaisena ja silkkisenä. Kauniit laskosraidat miehustassa. Sopii sekä naisille että miehille
Linteum-kokoelman Paratiisipuku pehmeää pellavaa. Mahdollista tilata myös puuvillaisena ja silkkisenä. Kauniit laskosraidat miehustassa. Sopii sekä naisille että miehille
Linteum-kokoelman kaksiosainen pellavainen paratiisipuku. Pitkässä puvussa edessä laskokset. Irrotettava keeppi on vuoritettu pellavalla. Keepissä sidoskuvioinen kangas ja reunassa pellavapitsi. Tilattavissa myös silkkisenä.
Linteum-kokoelman pellavainen paratiisipuku. Saatavana myös silkkisenä. Upeat valkokirjonnalla käsin kirjotut leveät reunukset kauluksessa ja manseteissa. Sekä miehille että naisille.
Linteum-kokoelman kaunis harmaa pellavainen puku. Saatavana myös valkoisen eri sävyissä pellavaisena, silkkisenä ja puuvillaisena. Kauluksessa ja manseteissa käsin kirjotut ristit. Sopii sekä miehille että naisille.
Kaksiosaisen pellavaisen puvun yksityiskohta. Sidoskuvioinen keeppi, jonka reunaa kiertää pellavapitsi
Linteum-kokoelman pellavaviskoosi-sekoitteinen, kauniisti laskeutuva  paratiisipuku trumpettihihoilla.
Linteum-kokoelman Paratiisipuku, pellavainen ”smokkipaita”  miehille. Saatavana myös silkkisenä ja puuvillaisena. Laskosmiehustassa helmiäisnapit.
Linteum-kokoelman pellavainen paratiisipuku. Hihan laskostettu yksityiskohta.
Linteum-kokoelman pellavainen paratiisipuku. Yksityiskohta laskoskauluksesta. Laskokset ohutta, hienoa pellavaa.
Linteum-kokoelma, yksityiskohta paratiisipuvun miehustasta.